Hugh Laurie

Jag har fått dille på Hugh Laurie. Jag har faktiskt haft det ett ganska bra tag nu. Han är en av mina absoluta favoritskådespelare, och förtjänar definitivt ett blogginlägg helt och hållet tillägnat honom!

De flesta har vid det här laget sett tv-serien House, som började sändas i Amerika i november 2004. Eftersom det är en amerikansk serie, med Hugh Laurie i huvudrollen, så tror många naturligtvis att han är amerikan. Men så är inte fallet – han är faktiskt britt med en väldigt bra amerikansk dialekt. Man har tidigare sett honom som den fjollige prinsen i den tredje säsongen av Blackadder (med Rowan Atkinson i huvudrollen) och en dum underordnad till Blackadder i säsong fyra. Han hade även ett program tillsammans med Stephen Fry som hette A bit of Fry and Laurie, där han faktiskt har gjort en del av sina allra bästa rollprestationer. Och inte bara det! I A bit of Fry and Laurie så visar han ibland upp sina musikailska talanger också – och det är verkliga talanger han har! Jag tänker lägga upp en del klipp här, så att ni får se själva hur väldigt begåvad han är!

Här ser vi Hugh Laurie spela Mystery Song i ett avsnitt av A bit of Fry and Laurie:

Här framförs Little Girl i ännu ett avsnitt av A bit of Fry and Laurie:

Sophisticated Song framfört i ett avsnitt av A bit of Fry and Laurie:

Sketchen Your name, sir? med Stephen Fry och Hugh Laurie:

Ännu en sketch från A bit of Fry and Laurie: Impossible eyewitness (tycker fruktansvärt synd om Hugh här!):

Ännu en låt av och med Hugh Laurie, där faktiskt Stephen Fry får vara med på ett hörn:

Enjoy!

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i TV och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Hugh Laurie

 1. Samra skriver:

  Men Malin då! Varför inte ”Too long Johnny”?^^

 2. Anonym skriver:

  Hugh Laurie är så underbar… det var faktiskt honom som fick mig att finna din blogg ett antal gånger… nu när jag snubblade in på den för säkert den femte gången så upptäckte jag att detta var en väldigt rolig blogg att läsa.

  Nej – jag känner dig inte. Jag gick endast ”vilse” på Google, klickade och tryckte, och föll in här. Jag kanske lämnar någon kommentar då och då…. öh… nu lät jag som någon som förföljer…

  Hm. Hej!

 3. ninjamalin skriver:

  Anonym: Du är varmt välkommen till min blogg ;) Jag skriver ju trots allt för att folk ska läsa. Kul att du har hittat hit! :)

 4. Hannah skriver:

  Det var jag som var anonym förr (egentligen heter jag inte det). Ja, det låter som en bra anledning: att skriva för att folk ska läsa, tycker jag;) Du gör det väldigt läsbart. Har du fortfarande dille på Hugh Laurie? Jag är smått besatt av honom, och är alltid glatt överraskad att finna ett fellow Laurie fan.
  Jag ska nog läsa runt lite nu på din blogg. Hörs snart igen i kommentarsrutan, kanske:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *