Jag har en bra pojkvän

Oj. Jag gjorde precis en väldigt jobbig flickvän-sak.

Jag tvingade min pojkvän att ta bussen hit för att lämna en grej som jag vill ha, och sen får han ta bussen hem igen. Han verkade dock som tur var inte bli särskilt irriterad, han skrattade mest och tyckte att jag var knäpp. Tur att han har sommarkort iallafall, så att han inte slösar pengar på mig.

Det jag ville att han skulle komma och lämna var hans Nintendo DS och ett spel, Hotel Dusk. Jag har spelat igenom det en gång innan, och för att vara ärlig så vet jag inte ens om jag tycker att det är så himla bra, jag kommer bara ihåg att jag blev så sjukt besatt av det. Jag kunde inte lägga det ifrån mig. Och nu har jag visst fått en knäpp igen och bara MÅSTE spela det. Jag kan inte tänka på något annat, kan inte koncentrera mig. Ibland fastnar man bara på saker.

Nåja. Nu ska jag möta min underbara pojkvän på stationen. Han är gullig som fortfarande står ut med mig efter nästan 3 år av sådana här ryck.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Spel och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *