Hälsosamma dagen

Powerwalkade till Brantevik och tillbaka innan idag, gjorde samma sak igår. Det är alldeles för varmt för att springa, det blir bara jobbigt och smärtsamt och man känner ingen glädje i det. Så jag har bestämt mig för att powerwalka lite då och då istället – vilket i grund och botten bara betyder att man går snabbt och viftar med armarna litegrann. Ganska basic. Känns iallafall skönt att vara igång lite igen. Nu på sommaren blir det lätt att man inte hinner med att röra på sig ordentligt, för man spontanplanerar saker och ting så pass mycket. Man blir lite sommar-lat helt enkelt.

Ska förövrigt cykla till Tommarp ikväll, när det har hunnit bli lite svalare. Dessutom så bestod min middag bara av en massa sallad idag. Inte för att jag brukar tänka på att äta nyttigt (ja, igår kväll krängde jag chips som en annan soffpotatis), men idag kändes sallad helrätt. Gott var det också – fetaost is the shit!

… Jisses, vad duktig jag är.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *