Träning

Friskis& Svettis i Simrishamn är skit! Det står på deras hemsida att det ska finnas många fler gympapass än det faktiskt gör (danspass t.ex, som jag hade sett fram emot, men icke). Dessutom verkar det som om dem har tagit bort det enda lite roligare passet som de faktiskt hade – Step. Illa illa.

Jag har därför kollat upp ett annat gym här i Simrishamn. Helsunt heter det. Verkar bra, verkar kul, verkar dyrt.  Ska det verkligen behöva vara så dyrt för att gympa litegrann? Vill dem inte att folk ska komma i form eller vad är det frågan om? 399:- i månaden ska man betala om man vill ha ett halvårskort. Friskis& Svettis kostar 110:- i månaden, men är det för mycket begärt att man ska få både träna och ha kul? Nej, tror inte det.

Ja, man kan ju faktiskt ge sig ut och springa som far min påpekar ett antal ggr i veckan. Och jag har försökt. Ibland går det riktigt bra. Jag kommer ju fortfarande ge mig ut och springa lite då och då, men jag har helt enkelt inte viljan till att göra det flera ggr i veckan. Jag tycker inte att det är lika kul som att dansa, eller som att träna aerobics. Tyvärr. Allt hade varit mycket mycket lättare om jag hade tyckt det. Men för att kunna klara av ett ordentligt springpass så att man blir nöjd, så måste man vilja springa, just då. Och jag vill helt enkelt inte det tillräckligt ofta. Så jag tänkte att det vore en bra idé att kompletera träningen med lite olika gympapass. På Helsunt så har dem Body Jam, som är dans (wihuuu!), Aerobic/Step, och även Pilates, som jag har velat prova väldigt länge. Det finns en hel del annat som jag tror att jag ska prova på också, som låter kul. Det kanske faktiskt är värt pengarna.

Nu tänker ni som känner mig: men hon har ju inga pengar? Nej, men snart! Jag har snart haft den stora äran att få ha varit arbetslös i hela tre månader, vilket betyder att Jobbgarantin för ungdomar snart kommer att sättas i verket för min del. Det är inte mycket pengar man får i månaden, inget man kan leva på om man bor hemifrån, men det räcker till träningen och till andra småsaker. Och medan jag inte har något annat att göra i veckorna, så kan det nog vara bra att ha lite rutin iallafall. Vissa av dem där passen är kl 8.00 på morgonen! Jisses. Men jag ska! Jag ska.

Träningen tills dess att jag får pengar får bli cykling fram och tillbaka från Tommarp, och powerwalks/jogging när jag känner för det.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *