Hård vecka

Nu har jag börjat träna ordentligt! Eftersom det ju är gratis på Helsunt den här och nästa vecka så passar jag ju på ordentligt nu. Jag har tränat varenda dag den här veckan än så länge, och jag har grym träningsvärk, ska ni veta! Den verkar dock försvinna när man kommer igång och rör på sig.

Än så länge har jag hunnit prova på Pilates, som är en blandning av meditation, styrketräning och yoga. Jag misstänker att man måste gå några gånger för att verkligen få in den rätta känslan, och ska därför inte uttala mig alltför mycket om det just nu. Jag kan väl bara säga att det verkar vara väldigt avslappnande när man kommer in i rutinerna (eftersom det var första gången jag någonsin provade på sådan träning så var jag ganska klumpig och kunde inte riktigt slappna av), och att man måste få grymma nackmuskler när man har kommit igång ordentligt! Jisses, dagen efter trodde jag nästan att huvudet skulle trilla av.

Jag har även testat Body Jam, som är min absoluta favorit än så länge! Surprise surprise, det är dans som de har gjort lite mer gympa-aktig. Man använder sig av olika dansstilar och kör non-stop i en timme. Och I’m telling you – det bara rinner om en efter en kvart. Men jag älskar det. Och jag älskar att det är en av de få sakerna som de har två gånger i veckan.

Aerobics/Step har jag också provat, just den lektionen jag var på var Step. Bra träning, lagom mycket koordination och koreograferade steg för att jag ska tycka att det är roligt. Tyvärr bara en halvtimmes träning, och detta kl 8.00 på morgonen. Puh! Men det är absolut något som jag ska fortsätta med.

Imorgon är det Gymboll som gäller, som tydligen ska vara grym träning. Har aldrig ens nuddat vid något liknande innan, så det ska bli spännande faktiskt. Det här med träning är rätt kul, ändå!

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *