Ingen träning men sockerkaka

Attans! Andra gången i rad som jag missar Gymboll-träningen. Vet fortfarande inte helt och hållet vad det är för något heller, mer än att man använder en jättestor boll och att det ska vara grym träning. Jag var så himla säker på att det var ikväll och inte i morse. Ah. Nåja. Shit the same.

Ska äta sockerkaka istället, som jag bakade innan idag. Har blivit bak-maniac. Jag gillar’t! …som man skulle ha sagt på Bloggy :-)

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Äta & dricka, Träning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ingen träning men sockerkaka

  1. Frida al quaida skriver:

    Ja, huga Malin, vi har ju bokat in Sthlm marathon 2012! Det hade jag förträngt, lämpligt nog. När var det du skulle komma hit 12e?

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *