Filmer jag ser fram emot

Jag kanske är lite sen, men det är först nu som jag har sett den officiella trailern till Alice in Wonderland av Tim Burton. Jag längtar längtar längtar! Kolla:

 

En kompis visade även en annan trailer till en film som jag ser fram emot att se. A Christmas Carol (Charles Dickens’ Scrooge-berättelse) kommer i Disney 3D någon gång framåt jul. Jag, som tycker att jul är den absolut bästa och mysigaste tiden på året, älskar att se filmer som får fram den där julkänslan ordentligt. Den här ska ses på bio!

Det råkar även vara Jim Carrey som gör rösten som Scrooge. Och han är ju cool.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Film, Jul och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Filmer jag ser fram emot

  1. Samra skriver:

    :D tufft :D

  2. Philip skriver:

    det ska bli kul och se dom med dig älskling! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *