Jul på Liseberg

liseberg_jul_01Nu är det bokat! Jag och min käre pojkvän åker på en tur till Göteborg (Sveriges absolut mysigaste stad!) den 10 december för att gå på Sveriges största julmarknad på Liseberg. Jag som är helt galen i jul har av någon anledning aldrig varit på någon annan julmarknad än den lilla vi har här i Simrishamn, så detta är något jag verkligen ser fram emot. Wieee! :D

Och jag måste säga att det är väldigt billigt att åka med SJ om man är under 26 och tar tåg tidigt på morgonen. Av någon anledning är dock Intercity-tåget på vägen upp dyrare än X2000-tåget på vägen ner. Hm. Mysko.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Jul och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jul på Liseberg

 1. Tina skriver:

  Men Malin, då har du inte varit i Örebro. DET är Sveriges mysigaste stad ;) *blink blink* kom hit!!!!!! :D

  Nä men det låter bamsemysigt med julmarknad på liseberg! :D

 2. Ronja skriver:

  Åh! Vad mysigt! Jag vill med dit! Har aldrig varit där. Och jag älskar ju med julmarknader.
  Allt bra med dig? Kolla in min blogg om du vill ;)
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *