Dylan goes Christmas

bob-dylan-christmas-in-the-heart_gallery_primaryJa, ni såg rätt. Bob Dylan har släppt en julskiva – Christmas in the Heart. Vad jag vet så är det hans enda julskiva, och den är oväntad och faktiskt oväntat bra.

Jag är väl inte Dylans allra största fan direkt, men jag gillar en del av vad han har gjort väldigt mycket. Min pojkvän tycker väldigt mycket om honom dock, och när jag av en slump såg den här nya julskivan som han hade släppt, så var jag bara tvungen att köpa den till honom (han avskyr nämligen julmusik, och jag älskar den, så jag tänkte att om det var Dylan som sjöng den så kanske det skulle vara mer accepterat och uthärdligt för honom i december).  Skivan innehåller en hel del av våra mest älskade julklassiker – Hark the Herald Angels Sing, The First Noel, Christmas Song, Winter Wonderland osv osv… Dylans raspiga röst (jisses, vad gammal han låter nu för tiden förresten!) passar bra i de allra flesta låtarna, och han låter lite som om han var en bland alla de gamla stora julsångarna – Louis Armstrong, Bing Crosby, Nat King Cole med flera (även om ingen i mina öron kommer upp till deras nivå).

Definitivt ett måste för Dylan-fans och/eller jul-besatta själar som mig själv.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Jul, Musik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Dylan goes Christmas

  1. Jimmy skriver:

    Vad bra! Har funderat på att köpa den skivan men nu kan jag ju låna den av er… ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *