Lite babbel

Ja, nu när det har varit julafton och allt så ska jag försöka låta bli att nämna jul i varenda inlägg jag skriver, som jag har gjort sista tiden. Jag får väl hitta något annat att fixera vid, antar jag.

Imorgon ska jag på opera, för första gången. På riktigt, iallafall. Det var en födelsedagspresent från storebror och storebrors sambo, och nu är det äntligen dags! Rucklarens Väg av Stravinskij, på Malmö Opera. Det ska bli väldigt spännande, dels för att man ju säger att man antingen hatar eller älskar opera, och jag är lite nyfiken på vad jag ska tycka. Men ännu mer för att just i den här föreställningen så får man se lite monster – däribland vampyrer, som ju alla som känner mig vet att jag gillar. Vampyrer på operan – tja, varför inte?

Invänta recension.

Nu börjar allt snack om nyår komma till ytan på riktigt också (det finns iofs där sedan flera månader tillbaka, en av de allra mest irriterande samtalsämnena i november-december, tycker jag), och jag har bestämt mig för att stanna hemma. Det var egentligen aldrig så mycket att tänka på – jag har sedan flera år tillbaka tappat lusten att festa på nyår så totalt, att jag blir förvånad om jag någonsin gör det igen. I min mening finns det bättre dagar att festa på, när det inte är så himla mycket folk överallt, och dessutom så är det betydligt mysigare att bara sitta inne och äta god mat och dricka mousserande och se på fyrverkerier från fönstret. Tycker jag. De två senaste åren har jag och pojkvännen fått vara hus-vakter, och har därför haft det mysigt alldeles för oss själva, men i år blir det att umgås med mina föräldrar. Och det går väl, det också.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lite babbel

  1. Pingback: Ninjamalin » Blog Archive » Ber om ursäkt

  2. Pingback: Ninjamalin » Blog Archive » Rucklarens Väg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *