Ber om ursäkt

nyår2006-011Jag börjar det här året med att be om ursäkt för att bloggen inte har funkat som den ska på ett litet tag nu, tydligen hade det något med någon hackning att göra… eller något. För att vara ärlig, så är jag inte särskilt insatt. Jag har iallafall samlat på mig en del grejer att skriva om nu, så ni kan se fram emot några roliga (ja, tycker jag iallafall, annars hade jag ju inte skrivit om det) inlägg.

Jag hakar till exempel på trenden att skriva lite om året som gått, jag har en opera att recensera som utlovat, och… ja, vad sjutton var det mer? Så går det när man inte skriver upp saker. Men jag kommer nog på det till slut, ska ni se ;)

Under tiden: GOTT NYTT ÅR!

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *