Regina Spektor

Ni som inte har hört Regina Spektor – starta genast Spotify och lyssna på henne!

Hon är en av mina absoluta favoritartister, har varit det ända sedan jag hörde henne för första gången. Hon är en riktig begåvning när det gäller att beröra, och när det gäller att skapa. Hon är lite knäpp också, vilket gör musiken ännu bättre. Hennes senaste album, Far, är nog hennes allra bästa än så länge. Jag har skrivit här innan, att 2009 års bästa skiva var Amanda Jenssens Happyland. Även om jag tycker att det är en ganska bra skiva, så kan den ju självklart inte mäta sig med Reginas. Miss av mig.

Jag kan inte säga så mycket mer än så – ni får lyssna helt enkelt:

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Musik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *