Jeeves & Wooster

AAAE158720-03Hur många har egentligen sett Jeeves & Wooster? För min del så har det alltid varit en självklarhet att man åtminstone har hört talas om det. Men nu, efter att ha pratat med alldeles för många som inte har en aning om vad det är, så har jag beslutat mig för att skriva ett blogginlägg om det.

Jag och pojkvännen köpte alla säsonger till min mor och far i julklapp förra året (det är bra med julklappar som man gillar själv också!), och jag är väldigt glad att jag gjorde det. För även om jag självklart har sett en hel del av serien på tv, och även hört mycket om böckerna (av P.G. Wodehouse, borde nog läsa de någon gång), så har jag ändå aldrig direkt följt serien. Nu undrar jag varför. Jag älskar den! Subtil humor, fast ändå uppenbar. Väldigt brittiskt, och det måste man älska. Hugh Laurie. Stephen Fry. Det får mig att vilja fly iväg till England och låtsas att det är 1920-tal.

Så ja, en snabb rekommendation för er som gillar brittisk humor/Fry & Laurie/bra serier: Se Jeeves & Wooster!

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i TV och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Jeeves & Wooster

  1. Stella skriver:

    Det går inte att låta bli att ÄLSKA Jeeves & Wooster! Jag måste också se till att läsa böckerna, de bara står på mina föräldrars bokhylla och väntar på mig. Laurie och Fry är verkligen toppen tillsammans!

  2. ninjamalin skriver:

    De ska läsas på engelska! Alla brittiska uttryck är ju en väldigt stor del till Jeeves & Woosters oslagbarhet! ;D

  3. Maria skriver:

    Jag älskar den här fantastiska serien. Och att Stephen Fry och Hugh Laurie är med gör att den blir ännu bättre! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *