Får jag lov att presentera Whitey!

Whitey – min nya dator. Okej, inte exakt min, egentligen tillhör den far min, men det är jag som kommer att använda den numera, och det är mig den kommer att vara lojal och älskvärd mot. En Apple Whitebook, som jag har önskat mig alldeles för länge – jag menar, det har kommit ut bättre datorer än så sedan jag först fick ögonen på den vita lilla saken med det stora äpplet på. Men jag vet inte, jag tycker att den är så fin och alldeles lagom för mig. Jag behöver inte det allra bästa, för let’s face it – jag flummar mest runt på internet, skriver lite blogg, och gör inte mycket mer än så på en dator.

Jag måste dock säga att det är väldigt skönt att få sitta vid en smidig liten laptop igen – det senaste halvåret har jag varit glad och nöjd med min klumpiga stationära med den stora skärmen – men vid vissa tillfällen så hade det varit skönt med något mindre och mer behändigt. Jag har haft mitt sikte inställt på diverse små laptops som inte kostar mer än några tusenlappar, som jag kanske kan få ihop om några månader om jag bestämmer mig för det – men nu löste det ju sig så mycket bättre. Jag slipper lägga ut alla pengar jag har över efter räkningar och annat tråkigt, och dessutom så fick jag just den datorn jag ville ha.

Och fast det alltid kommer att vara lite skönare att sitta vid en stationär lite då och då, så är jag definitivt mer en laptop-person. Och det kan ju vara bra att veta.

Nu ska jag försöka lära mig alla konstiga Apple-funktioner (ja, detta är även min allra första Apple – Poddis får en vän!), men innan dess så står det allra viktigaste längst upp på listan – ladda ner Spotify! Ingen dator utan Spotify – tänk att det har kommit till det efter så kort tid med tjänsten. Härligt!

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Får jag lov att presentera Whitey!

  1. Pingback: Ninjamalin » Blog Archive » Photo Booth

  2. immc skriver:

    Oh alla borde få äga en vit liten älskling! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *