How I Met Your Mother

Är det fler än jag som gillar den här serien skarpt? Klart att det är, man hör ju överallt hur folk totalt älskar How I Met Your Mother. Jag skulle inte säga att det är en av mina favoritserier direkt, men den är väldigt mycket bättre än de flesta komediserierna som kommer lite titt som tätt nu för tiden.

Och kan ni ens tänka er hur förtjust jag blev när Barney (spelad av Neil Patrick Harris) brister ut i sång och gör ett helt musikalnummer mitt i det hundrade avsnittet av serien? Jag älskar sådant! Det finns en anledning till att musikal-avsnittet i Buffy the Vampire Slayer är mitt favoritavsnitt genom tiderna.

Ja, se själva hur kul det är! Fast förvåningen av att plötsligt se Barney springa runt och sjunga och dansa var ju hälften av nöjet. Men det är faktiskt en ganska bra låt också. För er som inte har sett programmet, lite bakgrundshistoria: Barney älskar sina kostymer. Han går alltid i kostymer. Och så gillar han att ligga med kvinnor. Ja, behövs det sägas mycket mer?

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Åsikter, TV och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till How I Met Your Mother

  1. The Dude skriver:

    LOVE IT! :D :D :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *