True Blood

Jag vet inte varför jag inte har sett True Blood innan. Egentligen är det ju en sådan där serie som jag borde att kollat på från första början, första gången jag hörde talas om den. Den har allt jag gillar. Vampyrer… ja, vampyrer.

Men av någon anledning så har jag inte satt mig ner och tittat på det förrän nu. Och det är klart att jag älskar det. Det finns ju vampyrer. Och den bonniga dialekten är helt underbar. Och det är klart att det är rätt skoj att titta på Alexander Skarsgård i en sådan serie. Och det är kul när han pratar svenska och lyssnar på gammal svensk folkmusik eller vad det nu var. Jag älskar True Blood.

När jag tänker efter så tror jag inte att jag har träffat en enda som har sett det och som har tyckt det är dåligt. Vilket ju egentligen inte säger något, med tanke på filmen Avatar. Men ändå. Jag förstår hysterin den här gången.

Se det!

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Åsikter, TV och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *