Amanda Jenssen på Malmöfestivalen

Jag har velat se Amanda Jenssen live hur länge som helst. Som jag har sagt innan är hon hela anledningen att jag började titta på Idol (som jag nu är lite galen i, 7 september FTW!), och jag tycker nu att hon är en av Sveriges bästa artister.

Efter att ha sett henne på Malmöfestivalen i måndags så har jag bara ännu högre tankar om henne. Hon är helt underbar live, hon bjuder verkligen på en tvättäkta konsertupplevelse, och hon är så störtcool att man bara vill säga att så vill jag också bli när jag blir stor.

Jag tror nästan att det allra bästa med hela konserten var impro-låten där hon skulle presentera sitt band genom att sjunga om dem. För det första: sjukt bra låt! För det andra: jättekul touch att köra en impro-låt runt presentationen. Efteråt fortsatte hon låten med att sjunga duett tillsammans med sin gitarrist och gode vän Pär Wiksten.

Hon avslutade hela konserten med den gamla godingen Minnie the Moocher, nämen titta, ett klipp på YouTube, kolla in:

Konserten får 4/5 ninjapoäng.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Åsikter, Musik och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *