I Love You Phillip Morris

Jag hade egentligen inga jättehöga förväntningar på filmen I Love You Phillip Morris med Jim Carrey och Ewan McGregor i huvudrollerna. Jag hade ju sett trailern och tänkt att den vill jag se, den verkar kul, men inte mycket mer än så. Jag gillar ju Jim Carrey liksom. Han är rolig.

Den är verkligen mycket bättre än den ser ut. Den är mer än vad den ser ut. Den är inte bara en komedi, den är faktiskt drama också. Och jag älskade alla vändningar som gjorde den så oförutsägbar. Visst, det fanns tillfällen då de inte lurade mig helt utan jag kunde faktiskt gissa mig till hur det skulle gå ändå – men man visste aldrig.

Jag ska inte säga för mycket om den, för jag tror inte att man ska veta för mycket innan man ser den. Jim Carrey var bra som alltid, och Ewan McGregor också. Superba skådespelarprestationer överlag faktiskt.

4/5 ninjapoäng.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Åsikter, Film och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *