Kick-Ass

Det har varit mycket snack om filmen Kick-Ass, i alla fall i mina kretsar. Jag har velat se den ända sedan jag såg trailern, även om jag från början tyckte att den såg lite löjlig ut och ja, lite som ännu en dålig tonårsfilm. Jag var dock som vanligt pank och hade inte råd att gå på bio just då. Men kompisar som gick och såg den kom tillbaka och var förälskade. Jag har inte hört en enda säga något dåligt om den. Det alla sa var dock: ”Den är inte som man tror.”

Detta gjorde att jag hade extremt höga förväntningar på den här filmen, och jag har väntat och längtat efter att äntligen få se den. Och nej, den är verkligen inte alls som man tror.

Den är så sjukt mycket bättre!

Jag älskar älskar älskar Kick-Ass! Aaron Johnson som spelar Kick-Ass är riktigt bra, och man kan inte annat att älska Chloe Moretz i rollen som Hit Girl. Nicolas Cage är ingen personlig favorit, men jag tycker ovanligt bra om honom som Big Daddy. Skådespelarprestationerna överlag är riktigt bra, storyn är underbar, rolig, dramatisk och blodig. Serietidningsvåldet som visualiseras i den här filmen är oväntat brutalt och ger verkligen filmen det där lilla extra.

Kick-Ass sparkar röv! Gå genast och hyr den! 4,5/5 ninjapoäng.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Film och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kick-Ass

  1. Stefan skriver:

    Klart att Ninjamalin gillar Kick-Ass!

  2. Stella skriver:

    Håller väldigt, väldigt mycket med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *