Harry Potter nummer 7 (och 8?)

Den 19 november har första delen av filmatiseringen av den sista Harry Potter-boken premiär (ja, klura på den ni!). För er som har missat det, så har det nämligen bestämts att den sista filmen ska delas upp i två delar; den första har alltså premiär i november i år, och den andra i juli 2011. Det verkar vara en trend som går nu, även den sista boken av Twilight-serien ska ju filmas i två delar. Och det kan man ju tycka vad man vill om, förstås. Den sista Harry Potter-boken är ju långt ifrån den tjockaste, men å andra sidan så händer det mycket. Egentligen handlar det ju bara om att mjölka pengar ur folk, men there you have it.

Den här filmen (eller de här filmerna) kommer ju självklart att sändas i 3D, för det är ju the shit nu för tiden. När jag först hörde det så blev jag nästan lite besviken. Måste allt vara i 3D nu? Ja, det måste nog det. Det är framtiden, det vi har vuxit upp med kommer sakta men säkert att försvinna nu. Och 3D är ju häftigare, egentligen. Jag vill bara inte att det ska ta över. Och visst, när de här filmerna kommer ut så kan man säkert välja att gå på en version som inte är i 3D, men det känns ju också fel. När den faktiskt kommer i 3D så får man ju gå på det.

Inget Harry Potter-fan har väl missat trailern till filmen/filmerna (som för övrigt heter Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 & 2) i alla fall? Lägger upp den för säkerhets skull. Och ja, jag längtar!

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Film och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Harry Potter nummer 7 (och 8?)

  1. The Dude skriver:

    Snart så jävlar!:D

  2. Pingback: Ingen 3D för Harry Potter | Ninjamalin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *