Höstmys med film

Ja, när jag kollade runt på Ginza i jakt efter några billiga nya filmer så hade jag definitivt höst i tankarna. Tanken var att jag skulle ha något att mysa framför i höstmörkret och som verkligen kändes höst. Ja, sedan råkade det ju bli en julfilm också. You can’t change who you are.

Sleepy Hollow av Tim Burton är den ultimata höstfilmen för mig. Ingen halloween utan lite Johnny Depp med blod i ansiktet och en småkomisk huvudlös ryttare som samlar nya huvuden. Icke. Stor höstfavorit sedan länge, det var på tiden att jag införskaffade den.

Addams Family Values är ännu en favorit, sedan barnsben. Jag kommer ihåg att jag hade den inspelad på ett dåligt gammalt videoband en gång i tiden, men det har nog åkt i soporna för längesen. Men familjen Addams är definitivt höstmys i toppklass!

Och så blev det Love Actually, som ju absolut inte har något med hösten att göra utan är i alla bemärkelser en riktig julfilm. Men det är ju bara ett par månader kvar? Och ja, jag såg den när jag fick hem den, men nu ska den få ligga i hyllan och vila tills någon gång runt första advent. Jag försöker ju verkligen hålla mig bort från allt juligt tills dess. Utom julbloggar. Fy fan vad jag är glad att de finns!

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Film, Jul och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *