Happy Halloween!

Ja, glad Halloween, fast min Halloween blir rätt tråkig. Ingen rolig utklädningsfest och inget skräckfilmsmarathon på tv. Jag som till och med hade en bra idé till vad jag skulle klä ut mig till, för en gångs skull. Och jag har inte råd med någon pumpa, som jag hade tänkt sätta på balkongen. Ack o ve! Hur ska detta gå?

Men jag var i alla fall på kräftskiva igår. Jag är lite småbakis såhär dagen efter, och jag måste säga att en clementin satt väldigt bra när jag kom hem. Är det ett bakistips som jag har missat? När ni känner er lite sådär smådåliga dagen efter en fest, mina vänner, ta er då en clementin. Worked like a charm!

Men seriöst. Varför går det inga skräckfilmer på tv ikväll? Jag har bestämt för mig att SVT brukar köra något slags marathon med skräckfilmer runt Halloween. Jag tänkte att de kanske har det imorgon, på Alla Helgons Dag, men nej inte då heller. Stor besvikelse!

Det här var förresten första gången jag lämnade Sookie ensam över natten. Tack och lov så var lägenheten hel när jag kom hem idag, och alla saker i den också. Jag hade någon slags skräckbild om att jag skulle komma hem till en trashad lägenhet, spegeln i bitar, gardinerna söndertrasade och tv:n i golvet. Men Sookie har skött sig. Och jag har nu en väldigt gos-sjuk katt i knäet.

Kanske blir Nightmare Before Christmas ikväll eller något. Den har väl alla sett i alla fall? För mig har den varit en stor favorit sedan jag var liten, men jag har aldrig kunnat bestämma mig för om det är en Halloweenfilm eller en julfilm. Vad tycker ni? Själv ser jag den både i oktober och december.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt, Film, Jul, TV, Vov Mjau och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Happy Halloween!

 1. Pingback: Ninjamalin

 2. Julia skriver:

  öööööö k.bry’
  asså ingen bryr sig om du har tråkigt eller inte.
  vi vill inte ens veta något om ditt liv jävla cp-unge.
  från Julia

 3. ninjamalin skriver:

  Haha! Söt du är :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *