Musik och oliver

Jag satt och tittade på Ally McBeal alldeles nyss, och hon drack Dry Martini. Jag blev sjukt sugen. Var är bror när man behöver honom? Han är bra på drajor.

Jag gick i alla fall ut i köket och letade efter något annat som skulle kunna stilla mitt sug. Jag hittade det nästbästa – gröna oliver. Jag satte mig med burken och en gaffel och åt upp alltihop – i och för sig en väldigt liten burk, men ändå. Oliver är rätt bra snacks ändå, och inte lika onyttigt som chips och godis. Kanske en smula dyrare… Men för fan, ät oliver som snacks! Funkar skitbra.

Och för att det här inte ska vara ett helt meningslöst inlägg så kan ni få lyssna på den här låten. En av Elvis bästa (klippet är från filmen King Creole från 1958):

Och bara för skojs skull… Glenn Danzig gjorde den här låten också. Han kallades Evil Elvis. Undrar varför?

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Äta & dricka, Film, Musik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *