Ingen 3D för Harry Potter

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 kommer inte att sändas i 3D. Tydligen så tycker de inte att de kommer att kunna göra ett tillräckligt bra jobb med en tredimensionell version av filmen, de tycker inte att de hinner. Alltså – ingen 3D. Detta meddelade DN så sent som den 8 november, och filmen har premiär den 19. Men nej, inte ens det verkar bli som de har sagt. Filmpremiären har nu flyttats till den 17 november, och kommer alltså att börja gå på biograferna även här i Sverige då. Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 räknar de dock med ska kunna ses i 3D. Är juli 2011 nog med tid för att fixa det, tror ni?

Personligen så bryr jag mig faktiskt inte så mycket. Som jag har sagt innan så blev jag nästan lite besviken när jag först såg att Harry Potter skulle sändas i 3D. Men sedan har man ju vant sig vid tanken liksom. Och att detta kommer ut nu är ju lite märkligt… Men men. Det blir nog ett premiärbesök ändå.

Här är annonsen från DN:

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Film och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *