Passande pizza till en sjukling

Idag är jag sjuk. Det beror antagligen på att jag har haft lite för lite kläder på kroppen ute i kylan och fått mycket för lite sömn.

Ännu en gång kom mamma med mat till mig. Hon är bra på det viset. Rostbiff, potatissallad, pirog, tacopaj, pizza, clementiner och kattgodis. Okej, det där sista var kanske till Sookie. Eller?

Förresten så vill jag varna er för pizzan som hon köpte. Det var extrapris på Ica eller något. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad det var för märke eller smak eller någonting. Men det var en vit kartong och en pizza med fem olika sorters ostar. Låter bra va? Den smakade kräk. Spya. Jag tog två tuggor och slängde den sedan illa kvickt. Och det tog emot för en fattig själ som jag. Tur att det inte var det enda hon hade med sig i matväg…

Men det bästa hon hade med sig var ändå…
Och jag vet ju att jag har sagt ingen julmust innan första advent, men det här tycker inte jag räknas. Det är ju Icas. Det är bara Apotekarnes och Nygårda som räknas. Dessutom så fick jag den i sjuk-present, så det gör det ännu mer okej.

Egentligen så är det ju inte ”riktig” julmust, det är mer som vanlig läsk.

Vafan, det är ju bara ett par veckor kvar?

Eller hur?

Och Alice sa faktiskt att jag fick.

Äh…

SLUTA TITTA PÅ MIG SÅDÄR!!!

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Äta & dricka, Jul och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Passande pizza till en sjukling

  1. Ellen skriver:

    Stackre! Jag liggar och hemma och är sjuk just nu. Men inte får jag någpn julmust… Du ahr en riktigt snäll mamma som kommer hem med sånt gott. Det är mer än okej att dricka det innan första advent tycker jag. Det har jag gjort iaf! :)

    SV:Jag blev helt kär i polarexpressen! Kanske en av de mysigaste och gulligaste filmer jag har sett!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *