Vuxen blir tant

I förra inlägget så skrev jag om vuxenpoäng. Idag har jag dock fått en jävla massa tantpoäng. Det här är vad jag har gjort idag:

Löst korsord i Allers…

Broderat…

Handlat på Ica med mitt Ica-kort

Läst Buffé…

Funderat onaturligt mycket på olika märken av kattsand…
Tantvarning på det (för övrigt en ganska underhållande sida, om man är tant alltså)!

Och det här med kattsanden… Ni som har katt vet säkert vad jag snackar om. Först köpte jag någon slags budget-kattsand och tänkte att det kan väl inte vara superstor skillnad? Sand som sand. Men nu senast köpte jag Pussi Kompakt och är helt amazed.

Inte bara det att den är bättre på alla praktiska vis, utan den är finare också. Ser ut som en liten sådan där strand med sådan där vit sand som är superhärlig att gå i men skitsvår att få bort. Tänk att ha en hel sådan strand som sin privata toalett. Fancy.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt, Vov Mjau och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Vuxen blir tant

  1. Frida skriver:

    Haha! Du är för go Malin, när du läser Buffé! Sookie är också vansinnigt söt, när kommer ni hit och hälsar på?

  2. ninjamalin skriver:

    Jag kommer och hälsar på snart! Blir desto svårare att ta med Sookie, hon skulle vilja att du kommer hit och hälsar på henne :)

  3. Ellen skriver:

    Haha! Jag älskar verkligen att lösa korsord, och det är helt okej och riktigt mysigt att vara lite tantig ibland :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *