Kattens julskiva och giftiga Jerry

Nu när julpyntet snart ska fram och man vill göra sitt hem så juligt som möjligt för att få den där härliga stämningen i kroppen så är det ändå lite grejer man måste tänka på. Detta är en varning till alla kattägare:

Julrosor är giftiga för katter!

Julstjärnor (alltså blommorna, inte prydnadsstjärnor) är heller inte bra för katter att få i sig. Det är en av julens vanligaste blommor, och det tål därför att sägas så att alla är medvetna om det. Om ni vet med er att er katt (som min) gärna tuggar på växter – köp då en julros eller julstjärna i plast i år istället. På Agrias hemsida kan ni hitta fler av de vanligaste växterna som är giftiga för katter.

Och för att inte avsluta i så allvarlig ton så tycker jag att vi alla tittar på den här fina reklamfilmen om Jerry och hans kompis julskiva.

Ica har verkligen gjort reklampauserna litelite roligare med sina härliga små reklamstorys. Visste ni att han som spelar Stig var med i Nationalteatern? Sell-out.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i TV, Vov Mjau och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *