Vad lördagen är värd

Titta vilken film jag inhandlade igår:

Den kostade 199 kr, och det är ju egentligen alldeles för mycket för en DVD-film. Jag är dock säker på att jag hade kunnat få tag i den för en billigare peng om jag hade tagit mig tid och letat lite mer eller väntat några dagar. Men är det bråttom så är det. Imorgon tänker jag nämligen titta på den, med julpyntet uppe, en kopp glögg i handen och en burk pepparkakor framför mig.

Då kan det väl vara värt den där 50-lappen extra.

Förresten, brukar katter tycka väldigt mycket om ost? Eller är detta bara en sådan där ”sådan matte sådan katt”-grej?

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Film, Jul, Vov Mjau och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Vad lördagen är värd

  1. TDH skriver:

    Perverst…

  2. Malin J skriver:

    Vi hade katter ett tag när jag var typ… 10, och de älskade ostbågar! Så det är nog inget ovanligt. Lättsamt att läsa? ”Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann” är helt suverän!

  3. ninjamalin skriver:

    Ostbågar har jag också hört att vissa katter gillar, men det smakar ju trots allt inte riktigt som vanlig ost. Men det kan ju vara så att katter helt enkelt gillar ost :) Tack för boktipset, ska kolla upp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *