1:a advent

Här sitter jag med ett glas julmust i handen och väntar på att det ska bli dags att bege sig till julskyltningen i stan. Inte för att det är så hemskt mycket att se längre – skulle nog hellre vilja åka in till Lund eller Malmö och gå där – men det är ju tradition. Det är även tradition att äta pizza med bästa vännen, och idag har vi bokat bord och allt. Man får ju lyxa till det lite den första söndagen i advent!

Förra året så missade vi dock julskyltningen, och det var första gången på… åtta år, tror jag. Då gick vi och såg A Christmas Carol på bio. Den såg jag ju igår igen, för första gången sedan biobesöket för ett år sedan, den här gången på DVD hemma i min lägenhet. Den var lika bra som jag kom ihåg den, och antagligen den bästa julfilmen jag vet.

Jag ser att jag inte har betygsatt den när jag skrev om den för ungefär ett år sedan. Den får 4,5/5 ninjapoäng.

I morse tände jag ljus. Vad gör ni under 1:a advent?

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Film, Jul och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till 1:a advent

  1. Viktoria♥ skriver:

    ååh julskyltning är ju så mysigt :)

  2. ninjamalin skriver:

    Ja visst är det :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *