Leslie Nielsen blev 84 år

Igår var en glad och mysig dag för oss julälskare, men det var även en tragisk dag för världen. Leslie Nielsen gick bort igår nämligen, 84 år gammal.

När jag var liten så var Leslie och Jim Carrey mina absoluta favoritskådespelare. Jag trodde att Leslie hette Nilsson i efternamn.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag har inte sett många av hans nyare filmer, men Dracula – Död Men Lycklig kommer alltid att ligga mig varmt om hjärtat. Så även Nakna Pistolen-filmerna. Det är inte ofta jag har skrattat så mycket som när han blir jagad av ett tåg i Nakna Pistolen 1 eller när hans skugga får ett eget liv i Dracula – Död Men Lycklig. Han har stått för en hel del av komedin i mitt liv.

Nej usch, jag tycker att det är jättetråkigt.

Rest in peace, Mr Nielsen.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Film och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *