Musik-julkalender

Imorgon är det första december, och årets julkalender (Hotell Gyllene Knorren) börjar gå på tv, och första luckan i min chokladkalender ska öppnas, så även i gratiskalendern jag fick på Ica. Att öppna luckor varje morgon är fortfarande lika spännande för mig. Det har inte gått ett enda år sedan jag blev gammal nog att ha en egen julkalender som jag inte har haft minst två.

Nedräkningen till julafton börjar. Julkalendrar är bra.

Därför tänkte jag ha en egen liten julkalender här på bloggen. En musik-julkalender. Varje dag från och med imorgon och till och med julafton så lägger jag upp en jullåt som jag tycker att ni ska lyssna på. Här blir det dock ingen Carola, ingen Mariah Carey eller Peter Jöback. Bara gamla godingar, möjligtvis med något enstaka undantag. De kommer att läggas upp i form av Spotify-länkar, så om ni inte har Spotify (finns ni därute?), så tycker jag att ni laddar ner det tills imorgon!

Jag kommer att lägga alla låtar under den nyskapade kategorin ”Musik-julkalender”.

Jag vet egentligen inte hur spännande det blir för er läsare, men jag tycker i alla fall att det ska bli himla mysigt. Imorgon börjar det!

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Jul, Musik, Musik-julkalender och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *