Johnny Depp – gay?

Ingen har väl missat Johnny Depp i Pirates of the Caribbean-filmerna? De allra flesta älskar hans rolltolkning, inklusive jag själv, och han har fått Oscarsnomineringar och grejer.

Men i en intervju i tidningen Vanity Fair så avslöjar Mr Depp att Disney inte alls tyckte om hans rolltolkning av piraten. Någon i Disney-crewet ska tydligen har gått så långt som att undra om Johnny Depp faktiskt var gay, varpå Johnny svarade att alla hans karaktärer är gay.

Humor, tycker jag. Om Johnny Depp hade varit gay så hade jag nog slängt in handduken direkt och bara satt mig ner och givit upp.

För att citera seriefiguren Nemi:

”Jag har bara två krav på hur min man ska vara. Han ska se ut som Jack Sparrow och heta Johnny Depp.”

Alldeles riktigt. Skämt åsido, är det någon som har missat att en Pirates of the Caribbean 4: On Stranger Tides ska komma ut 2011? Den här gången är inte Orlando Bloom eller Keira Knightley med, utan det blir bara Jack Sparrow (Johnny Depp) och Barbossa (Geoffrey Rush) som ger sig ut för att hitta The Fountain of Youth.

Jag vet personligen inte riktigt vad jag tycker om detta. Jag älskar Pirates-filmerna, och kommer därför att stå först i biokön när den kommer ut, men jag är ändå tveksam. Jag hoppas bara att de inte går för långt. Själv tyckte jag att det var ett ganska bra avslut i förra filmen, och jag är rädd att de kanske skulle ha slutat där, när de var på topp. Men jag kan ha fel. Vi får se.

Kolla in detta underbara klipp med kapten Jack Sparrow inför den fjärde filmen förresten. Bloody Marys all around!

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Film, Tidningar och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Johnny Depp – gay?

 1. Johanna skriver:

  Hej hej! Kolla in en av Göteborgs största vardagsbloggar! Självklart får du gärna slänga in en komentar också! ;) Fin header fresten. Och gud va söta bilder!! :D Kramisar från Johanna

 2. Anna skriver:

  Läste om det och det fick en att fundera lite. Man kan ju verkligen undra vad det egentligen var med den rolltolkningen som var gay…

 3. sofie skriver:

  fajn blogg där.

  kommentera min blogg så blir jag superglad!
  http://www.nattstad.se/sofiecesarino
  ha en bra kväll :d pusss!

 4. Frida skriver:

  mmm… Vanessa Paradis är ju det perfekta skägget!

 5. Pingback: Keith blir pirat igen | Ninjamalin

 6. Pingback: Pirates of the Caribbean 4: On Stranger Tides | Ninjamalin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *