Vill ni få fler besökare till er blogg? Hett tips!

Alltså seriöst. Jag kommenterade ett inlägg på Andreas Weises blogg, en pytteliten kommentar för över en vecka sedan, och jag får banne mig fortfarande 10-15 besökare till min blogg varenda dag som har hittat mig där.

Var det ens en särskilt intressant kommentar? Nej.
Liksom, vilka är ni? Och tro inte att jag är otacksam eller något nu, jag vill bara tipsa folk. Skit i Bloggtrafik.nu och sådant trams, kommentera Andreas Weises blogg istället! Då får ni garanterat fler besökare till er blogg.

Och nu har jag minsann länkat till honom här också, så nu har jag gengäldat tjänsten så att säga. För han har ju säkert inte läsare så att det räcker, menar jag.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt, TV och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vill ni få fler besökare till er blogg? Hett tips!

  1. Therese skriver:

    jag gick från 13 läsare till 100 på en dag, för att jag gick med i det där :)

  2. ninjamalin skriver:

    Vilket av det? Bloggtrafik.nu eller Andreas Weises blogg? ;)
    Nej, skämt åsido, vad bra! Kul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *