Hellre gos än Guitar Hero

Tv-programmet Rea i SVT frågade 1000 barn vad de ville ha i julklapp. Såhär blev listan:

Listan är tagen från en artikel på DN:s hemsida.

Jag tycker att det är fint att husdjur ligger på första plats, att hundar och katter och andra djur fortfarande slår tekniken anyday. Att ha ett litet liv som man kan bry sig om och umgås med är så mycket bättre och viktigare än den nyaste laptopen eller den häftigaste mobilen.

Man alltså, nummer 10 på listan. När det är dags för julklappsöppning så frågar föräldrarna sitt barn om de har haft en bra jul. Barnet svarar ja. Ja, god jul då. Sedan får barnet sitta och titta på medan hans syskon och kusiner öppnar sina julklappar och gosar med sina nya husdjur och spelar det nya Guitar Hero-spelet. Han sitter där tomhänt, ler för sig själv och tänker att han ändå tog hem guldet ikväll.

Njaeh. Jag kan slå vad om att vilken unge som helst hade blivit sjukt besviken – om inte rent av förbannad – om allt de fick i julklapp var ”en bra jul”.

Men det är ju fint att de önskar sig det i alla fall.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Jul, Tidningar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *