SAY WHAAAT!

Jay och Minnah från Idol är ihop? Eller? Vafan?

Jag vet att man inte borde bry sig så mycket om sådant här, det är rätt larvigt faktiskt, men jag kan inte hjälpa det. Jay hade ju för bövelen en ex-fru som skulle bli fru igen, för bara några fredagar sedan? Sedan ska man ju inte tro på vad tidningarna skriver, och om jag bara hade sett tidningsrubrikerna (som jag inte ens har gjort) så hade jag inte trott ett ord av det. Men på tv4.se så bemöter Jay det bara med att han vill reda ut sitt privatliv innan han vill prata om det inför hela världen. Suspekt!

Och vad töntig jag känner mig som bloggar om det här. Men jag är CHOCKAD. Maj gadd liksom.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i TV och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till SAY WHAAAT!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *