När rapsoljan tar slut

I natt hade jag en mardröm om att min rapsolja tog slut. Den handlade nog om något mer än så, men något annat kommer jag inte ihåg.

Man kan verkligen ha mardrömmar om de mest märkliga saker. Jag menar, jag använder inte ens rapsolja särskilt ofta, men det första jag gjorde i morse var ändå att gå ut i köket, öppna skafferiet och se om jag hade någon kvar. Flaskan var nästan full. Då kunde jag slappna av igen.

Är det en huslig sida hos mig som börjar göra sig påmind? Det var kanske mitt undermedvetna som ville säga till mig att använda mer rapsolja, att baka mer, att laga mer mat, innan det är för sent och jag för alltid kommer att förbli den slackern jag är idag. En sådan som bara äter havregrynsgröt, yoghurt, sallader och färdigrätter till middag.

Fast det är ju rätt nice.

Idag har jag namnsdag, då blir det kanske prinsesstårta. Ikväll är det i alla fall jag som sitter i soffan med en katt i knäet och tittar på Idol-finalen. Så det så. Heja Jay.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt, Äta & dricka, TV och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till När rapsoljan tar slut

  1. Sanna skriver:

    Sv: Ja, eller hur!! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *