Ute på upptäcktsfärd

Här sitter jag med nyfärgat hår och grejer. Det är snyggt, tror jag. Lite mörkare än innan.

Tänkte mest säga att det blir inte mycket blogg imorgon för då ska jag iväg till Göteborg och Jul på Liseberg! Ska bli himla mysigt faktiskt, och det här året har jag inte glömt kameran heller. Har till och med laddat med ett 10-pack batterier och allt. Var ju lite fail förra året när jag inte kunde fota allt det fina. Det var också fail att vi kom på just den dagen då Hotell Gasten (spökhuset, med jultema!) var stängt. Det är det inte imorgon minsann!

Fast funderar på om jag kanske skippar Hotell Gasten ändå. Jag har märkt att jag har alldeles för svaga nerver för sådant där. I somras när jag och två kompisar var där fick jag nästan en ångestattack när jag var därinne, medan jag skrik-skrattade i panik. Jag trillade till och med ihop en gång, och min kompis fick mer eller mindre bära ut mig därifrån.

Men äh. Klart jag ska in!

Men ikväll tror jag att jag lever lite Malmö-liv och går ut och beställer ett par drinkar. Det får man väl göra om man precis har blivit antagen till universitetet? Måste ju öva liksom.

Förresten, överhört utanför McDonalds:
(Mamma med sin ca 5 år gamla son är på väg in.)

Mamma: Vill du ha SALLAD eller hamburgare?
Son: Hamburgare.
Mamma: Är du säker? Du som gillade SALLADEN den där gången.
Son: Nej, hamburgare.
Mamma: Men du… Sallad som är så gott.
Son: HAMBURGARE!!!

Dum fråga.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt, Äta & dricka, Jul och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *