Home sweet home

Sådärja, nu är jag hemma igen efter min lilla tripp till Göteborg. Jul på Liseberg var riktigt mysigt, precis som jag kom ihåg det, och trots kylan och blåsor på fötterna och allmän trötthet så var det en underbart härlig juldag!

Jag var kanske inte världens smartaste kvällen/natten innan heller. Jag och min kompis fick för oss att vi skulle gå ut och ta en drink eller två, som självklart slutade på en klubb klockan 2.00. Klubben stängde dock en timme efter det och vi begav oss hem. Där började vi titta på film, och jag sov inte en enda blund på hela natten. På morgonen var det bara att sätta sig på tåget mot Göteborg, småsliten och trött. Så smart är jag.

Tur att man är Ninja och klarar av att hoppa över en natts sömn lite då och då.

Trots detta så var alltså dagen på Liseberg riktigt mysig. Jag åt för första gången på en riktig restaurang där inne, alltså inte Burger King. Järnvägsrestaurangen var ett riktigt roligt ställe att äta på, och dessutom prisvärt. Man satt som i en kupé och vi fick biljetter och allt. Som om vi inte hade åkt nog med tåg på morgonen! Men det var kul att få prova på det också.

Dock tyckte jag att det roligaste var att klappa gutefåren. Vilka underbara djur! Fick en massa massa bilder på dem, tyvärr hittar jag inte kamerasladden och har noll lust att leta särskilt noga just nu. Nu börjar orken tryta.

Ikväll blir det nog att fira Lucia med att tända det tredje ljuset i adventsljusstaken, som ju inte har blivit gjort än. Det känns konstigt att inte ha något att göra på Luciadagen. Ända sedan jag var 6 år gammal så har jag varit med i ett eller flera luciatåg varje år. Förra året var det första som det inte blev så. Då försökte jag med att titta på luciatåget på TV, men det är ju bara tråkigt. I år skippar jag det också.

Avslutar med denna underbara julreklam:

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt, Äta & dricka, Jul, TV och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *