Hotell Gyllene Knorren

Hur många ser på årets julkalender Hotell Gyllene Knorren? Jag har sett den från början, och de första dagarna blev jag faktiskt lite positivt överraskad. Den är åtminstone lite bättre än de senaste åren som har varit rakt åt helvete katastrofer.

Nu har ju jag varit iväg i några dagar och har inte kunnat se det. Igår gjorde jag ett halvhjärtat försök att se avsnitten jag hade missat på svtplay, men jag orkade inte. Att vara bättre än de senaste årens julkalendrar säger ingenting alls, egentligen. Den är fortfarande inte bra.

Fast den har en väldigt fin gris.

Jag tittar på Sunes Jul och Pelle Svanslös och Julens Hjältar på YouTube istället. Där kan vi snacka julkalendrar!

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Jul, TV och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *