Följ mig på Twitter!

Jag har upptäckt Twitter. Jag har ändå varit registrerad på mikrobloggen i över ett år, men jag har aldrig riktigt fattat grejen. Jag har lagt upp länkar till bloggen, tweetat små kommentarer lite då och då men inte mer än så.

Ärligt talat så vet jag inte vad som har fått mig att fastna nu heller. Det är ungefär som jag kommer ihåg det när jag för något år sedan gjorde ett halvhjärtat försök att förstå mig på det. Tror bara att jag har blivit mer social media-tjej på sista tiden. Det är ju rätt kul, faktiskt. Så nu tycker jag att ni alla skaffar Twitter och kvittrar lite uppe bland mikrobloggmolnen ni med! Och så följer ni mig såklart. Sådant här twittrar jag om:

Men ibland skriver jag faktiskt något vettigt också. Ja, det händer! Jag kan skriva om otroligt viktiga samhällsfrågor och… sånt. Och så kan jag rimma väldigt fint:

Jag kan komma med goda tips och råd:

Jag bidrar med good-to-knows:

Livsfunderingar:

Jag kan bli som en enda stor nationalencyklopedi och spotta ur mig fakta:

Följ mig på Twitter!

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Följ mig på Twitter!

  1. EDITA skriver:

    Hejsan!
    va med i tävlingen hos mej : DAGENS BLOGG!
    Läs mitt senaste inlägg :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *