Musik-julkalender, lucka nr 17

Klicka här för att öppna dagens lucka!
Louis Armstrong – Zat You Santa Claus.

En vecka kvar till julafton och vi drar på med en av mina absoluta favoritjullåtar. Jag upptäckte den för bara några jular sedan, och sedan dess har den varit ett måste. Jag kan spela den hur många gånger som helst, jag tröttnar aldrig. Louis är en härlig karl!

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Jul, Musik, Musik-julkalender och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Musik-julkalender, lucka nr 17

  1. Axelina skriver:

    Sv: tack så mycket, det ska jag hälsa pappa! trivs bra där, men är galen i julpynt så är nog därför jag klagar lite;D Granen var jag dock nöjd med, den var ashög! Vi nådde inte hela vägen upp, så finns knappt nåt pynt där uppe, haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *