Tiden går fort när man har roligt

En pappa tog foto av sin dotter varje dag i tio år och gjorde sedan en film av det. Detta skriver DN. Här är videon:

Okej. Detta är ju faktiskt sjukt häftigt. Man kan verkligen inte mer än imponeras av den här pappans projekt. Var det hela tiden meningen att det skulle bli en film? Eller ville han bara ha ny bild av sin dotter varje dag? Tänker att vissa dagar måste det ha varit väldigt irriterande för dottern i alla fall, där har hon bråttom till skolan, vill springa ut genom dörren, men nej! Först ska pappa dra en vit tröja över huvudet på henne, ställa upp henne på rätt sätt och ta sitt jävla foto.

Men det blir ju bra resultat. Tio år blir en minut.

Jag skulle behöva det motsatta idag, för jag tycker att tiden går alldeles för snabbt. Jag ska hinna med en buss till Lund, men som vanligt är jag ute lite för sent – fast jag gick upp 8.30 i morse. Typiskt. Jag ska i alla fall iväg och julfika idag, och stannar med största sannolikhet i Lund över natten. Blir nog inte mer blogg idag. Jag vet att ni blir ledsna, men så är det.

The ninja will be back.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt, Jul, Tidningar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *