Dan’ före dan’ före dopparedan’

Ja, snart är det dags. Imorgon åker jag hem till päronen och stannar där över julen. Sookie ska också med, det blir intressant att se hur det ska gå med Alice där. Som tur är så får Sookie sin alldeles egna våning (gillestugan) där hon alltid kan få lugn och ro när hon vill. Alice kommer nog vilja leka. Det vill nog inte Sookie.

Idag kommer före detta pojkvännen och firar lite jul. Äter lite gott och byter lite julklappar. Dricker lite glögg. Så för mig börjar julen på riktigt idag!

Igår såg jag filmen Four Christmases, för andra gången. Den är faktiskt helt okej för att vara en julfilm. Jag gillar ju faktiskt Reese Witherspoon, det är kul att se henne. Vince Vaughn däremot har alltid irriterat mig. Han pratar för drygt och för mycket. Står oftast inte ut med honom. Men det får väl gå ibland.

Som sagt, den var helt okej. Kul ibland. Ganska medelmåttig. 3/5 ninjapoäng.

Bara en liten uppdatering. Får se om det blir mer än så idag.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Film, Jul, Vov Mjau och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *