Besviken och ledsen

Nähäpp. Då kommer man inte hem till jul, verkar det som. Det är snöstorm och alla tåg och bussar är inställda. Tyvärr verkar det som att det kommer att fortsätta imorgon också.

För mig, som älskar julen och tycker att julafton är årets bästa dag, är detta en tragedi. Jag hatar det. Jag är väldigt ledsen över att behöva sitta i min lilla lägenhet på lill-julafton, och antagligen även julafton. Som tur är har jag världens bästa före detta pojkvän som stannar med mig så att jag slipper vara ensam.

Jag har fortfarande ett litet hopp om att komma hem till imorgon, men det ser illa ut.

Just nu sitter vi och tittar på en dokumentär om WikiLeaks på SVT2. Har nu sett de hemska videorna som de har släppt där amerikanska soldater kallhjärtat skjuter oskyldiga förbigående i Bagdad. Vidrigt. Jag mår illa. Hoppas att de fick vad de förtjänar när det kom ut.

Nu ställer jag mig i alla fall på WikiLeaks sida. De är bra.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Åsikter, Jul, TV och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Besviken och ledsen

  1. Pia skriver:

    Håller tummarna att du kommer hem imorgon! Är inte kul när julen inte blir som man vill :( Eller det är ju aldrig kul ;) men just julen är minsann speciell! Själv är jag just nu tacksam över att jag inte ska åka förrän på juldagen, men vem vet – det kanske hinner bli värre till dess? :(

  2. Pingback: To kids from one to ninety-two | Ninjamalin

  3. ninjamalin skriver:

    Ja, jag kom ju hem… vilken lättnad! Hade nog blivit en rätt tragisk jul för mig annars. Jag älskar julen, men jag vet inte hur mycket jag hade älskat den om jag hade fått sitta alldeles själv med en snabbpizza till middag. Vi får hoppas att det har lugnat ner sig till imorgon när du ska åka. Just nu är det i alla fall inte så hemskt som det var igår :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *