When life brings you lemons, not tomatoes

Dagen började inte bra. Sov dåligt i natt, alltså gick upp alldeles för sent. Bussar var försenade och det var förbannat kallt att stå och vänta på dem. Tråkiga ärenden och allmän irritation på världen och min mage.

Sedan kom jag hem. Hittade nudlar i skafferiet. Inget kul alls. Men okej, nudlar och knäckebröd med tomat på. Tittar i kylskåpet, ingen tomat. Blev ännu mer irriterad, för helt plötsligt kunde jag inte tänka på något annat än knäckebröd med tomat på. Traskar alltså iväg till affären, hittar några småsaker jag behöver, går ut.

Kommer hem, inser att jag har glömt tomater. Hoppar nästan av en bro.

När man har sådana här dagar så finns det egentligen bara en sak att göra. Lägga sig under en filt på soffan och ha valfritt serie- eller film-marathon. Nu har jag haft det hela dagen och plötsligt är allt bättre. Jag hittade till och med en stackars bortglömd tomat bakom en massa annat salladsbråte i kylskåpet. Där ser man.

Förresten, jag ser ju på en hel del serier på nätet. Då blir det en del googlande för att hitta streaming-sidor. Tycker att det är roligast att söka på How I Met Your Mother Online.

Sedan hjälper det med pratande hundar på YouTube också:

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt, TV, Vov Mjau och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *