Tips och råd från en ninja

Vi har ett bar-rum i mina föräldrars hus. Det är sant. Det har röda golv, röda ”dynor” på dörrarna och en röd bar. Vi har av någon anledning aldrig använt baren som en bar, med undantag av när jag gillade att leka bartender med mina kompisar när jag var liten. Det har varit kontor, gästsovrum, något förråd-aktigt… men aldrig en riktig bar.

Förrän lill-julafton. Nu står det en jäkla massa sprit (nåja, vet inte hur mycket som finns kvar) på de spegelklädda hyllorna bakom baren, dart-spelet och fotbolls-spelet är inne, och stereon på plats. Biljardbordet fick inte plats, så det står kvar utanför. Rätt nice.

Alltså, på lill-julafton invigde vi baren. Store storebror stod bakom disken och gjorde Dry Martinis, Gin & Tonics och hällde upp whiskey. Ni förstår hur det slutade?

Nu till ett klokt råd från en vis ninja: stå aldrig på händer när ni är fulla. Det är en dålig idé.

Jag hade precis lugnt och sansat förklarat för ”mindre” storebror att det inte var en bra idé att han visade att han kunde stå på huvudet just då. Efter ett tag lyssnade han och struntade alltså i det. Men jag, mitt dumma fanskap, ställde mig på händer ca 2 sekunder efter. Tänkte att det går nog bra.

Det är inget nådigt blåmärke man får.

Och den här bilden är ändå tagen igår kväll med en väldigt dålig kamera, fem dagar efter den lilla incidenten. Det såg rätt äckligt ut typ 2 dagar efter ska jag få be att meddela. Och ont gör det.

Doctor, will I ever be able to crawl on my knees again?

Känns inte så.

Osmidig ninja.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt, Äta & dricka, Jul. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *