På tal om skit

Peter Jihde lämnar Idol.

DN skriver om det.

Nej. Nej. Nej. Neeej. Nej.

Kanske skiter i Idol nästa år då. Fast kom ihåg att jag sa kanske.

På tal om skit, så gjorde jag ett test om julsånger på DNs hemsida. Tänkte att jag skulle regera. Jag fick 10 av 19 rätt. Skitdumma frågor. Idiotiska. Värsta jag någonsin har sett. Jag lovar!

Men på den här bloggen ser vi alltid saker och ting från den ljusa sidan. Jag lärde mig faktiskt något.

Ja. Vad fan betyder fjät? Tänk alla år man har sjungit den här låten, alla luciatåg man har övat inför i flera månader innan själva luciadagen, och inte en enda gång har jag tänkt på vad fjät betyder. Det är nästan som de där Spice Girls-låtarna som man stod och sjöng med till när man var liten utan att ha en aning om vad de betydde. Om man lyssnar på de idag så kan man fortfarande sjunga med för att man kommer ihåg de meningslösa ljuden, och helt plötsligt hör man ord och en massa små glödlampor uppenbarar sig över huvudet.

Lite så är det med ordet fjät. Man har liksom alltid bara sjungit det, utan att ifrågasätta betydelsen. Och jag vill inte skryta, men jag fick faktiskt rätt på den frågan.

Är ni redo för svaret nu då?

Säkra?

Håll i hattarna!

Nu kommer det…

STEG!

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt, Jul, Musik, Tidningar, TV och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *