Grått nytt hår

Sitter vid en Windows-dator, det känns väldigt ovant efter ett år som Mac-användare. Helt plötsligt känns allt så himla omständigt och onödigt svårt. Till exempel så skulle jag precis ta en screenshot och insåg snabbt att jag inte hade en aning om hur man gör. När jag googlade för att ta reda på det, så var det första jag såg att man skulle ha ett visst program och grejer. Gav genast upp.

Alltså handlar inte det här inlägget om något. Mer än att Windows är skit.

Snart ska jag korka upp champagnen och påbörja en helt awesome nyårsafton med en bunt goa tjejer. Mysigt. Om ni kikar in här kl 00.00 inatt så ser ni en fin liten gott nytt år-hälsning. För ni har väl inget bättre för er just då eller hur? Ninjamalin går väl före allt?

Jag säger som min käre storebror sa till mig:

”Sup hårt och lämna ett stinkande fyllelik.”

Jag vet, jag har en skitbra storebror. Vill bara mitt bästa.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *