I väntan på första tåget

Nyårsafton är ingen bra dag att festa till det på, det är bara så. Det här årets nyårsafton kommer att spenderas hemma, det är en sak som är säker – om ingen vill sitta hemma med mig, så sitter jag hemma ensam. Jag visste väl egentligen det här om mig själv från början, att jag inte är en nyårs-tjej, men jag ville ändå ge det en chans i år. Tur att man lär sig i alla fall.

Hur jag än har haft det så hoppas jag att ni har haft det bättre.

Sitter nu här och väntar på att timmarna och första tåget ska gå. 4.40 är klockan, och det är bara ca 3 timmar innan det är dags för mig att bege mig hemåt, där jag skulle ha varit från första början. Hoppas med hela mitt hjärta att lilla Sookie inte har varit alltför rädd för smällarna och raketerna. Saknar min lilla katt såhär tidigt på morgonen. Och Alice.

2010 var ett jävla skitår. 2011 kan bara bli bättre. God fortsättning, mina vänner!

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till I väntan på första tåget

  1. Angelika skriver:

    Hoppas verkligen att 2011 blir ett mycket bättre år för dig!! <3

  2. ninjamalin skriver:

    Tack, det hoppas jag också! Och jag önskar dig detsamma.

  3. Pingback: Ingen bra början på 2011 | Ninjamalin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *