Bowie baby!

Blir mer och mer Bowifierad ju mer jag lyssnar på gamla David Bowie. Gillar Ziggy!

Ikväll sitter man hemma hos föräldrarna och har ätit Biff Rydberg med äggula i snapsglas (ja, tydligen kan man snapsa vad som helst nu för tiden). Sen har jag druckit lite vin. Och nu lite whiskey. Man får passa på medan man kan. Nyårslöftena börjar inte förrän imorgon, man kan ju faktiskt inte börja mitt i helgen. För visst ger det mer effekt om man börjar en måndag. Visst? VISST?

Fast i och för sig så skulle jag aldrig få för mig att lova att dricka mindre. No way. Jag dricker för lite som det är.

Men imorgon ska jag väl bli lite nyttigare, lite mer atlet, lite bättre människa. Eller?

Imorgon.

Om ninjamalin

Never trust a hippie!
Det här inlägget postades i Allmänt, Äta & dricka, Musik och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Bowie baby!

  1. Josefine skriver:

    Åh vad fint. Tack. Kikade runt lite på din blogg och du verkar ju gilla David B och Frank S och det är nog de finaste musikerna jag vet! Så lite likadan musiksmak har vi nog hehe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *